Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/vhosts/skanderborg-flytteservice.dk/httpdocs/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4181
Moderne hjælpemidler - Skanderborg Flytteservice
RING GERNE 86 57 21 15

Moderne hjælpemidler

Moderne hjælpemidler

Skanderborg Flytteservice er en moderne flyttevirksomhed med mange års erfaring. Vores gode flytteservice består i en blanding af gamle dyder som god service og høj kvalitet og moderne hjælpemidler, der sammen sikrer, at din flytning forløber ubesværet, problemfri og så hurtigt som muligt.

Kontakt os på telefon 86 57 21 15 eller e-mail info@skanderborgflytteservice.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.

Af moderne hjælpemidler har vi blandt andet:

  • Trappekravler
  • Møbellift
  • Lift på alle flyttebiler

 

En trappekravler er en moderne udgave af en sækkevogn, der som navnet lyder, kan bruges til at fragte tunge varer op og ned af trapper. Det er en sækkevogn med motor, der selv løfter sig op og ned af trappetrin og derfor er ideel til tungt gods såsom eksempelvis hårde hvidevarer, flyttekasser, pengeskabe m.m.

På samme måde kan en møbellift også klare det tunge læs ved at kunne fragte inventar og indbo direkte ud fra altaner, vinduer, svalegange m.m., så man undgår den lange og smalle passage igennem en trappeopgang eller lignende.

Med disse moderne hjælpemidler kan vi både spare kræfter, mandskab og tid på flytningen, hvilket i den lange ende gør flytningen billigere for dig som kunde.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 57 21 15, hvis du ønsker at vide mere om vores moderne hjælpemidler.

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer:
Skanderborg Flytteservice