RING GERNE 86 57 21 15

Møbellift

Møbellift

Med en møbellift er det muligt at gøre flytningen hurtigere og nemmere og dermed også billigere.

Hos Skanderborg Flytteservice har vi en lille, hurtig og handy møbellift, der med sin størrelse og funktion har nem adgang til baggårde, og som også kan bruges indendørs.

Kontakt os på telefon 86 57 21 15 eller e-mail info@skanderborgflytteservice.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.

Letter flytningen fra lejligheder

En flytning kan være en stor belastning for kroppen og kan til tider blive meget besværlig, når det drejer sig om flytning fra etageejendomme eller andre steder, hvor pladsen kan være trang og snæver.

Vores møbellift kan flytte både møbler, inventar og flyttekasser og sikrer en mindre risikabel flytning af godset samtidig med, at man undgår at ridse eventuelle vægge på vej ned af en snæver passage.

Kontakt os på telefon 86 57 21 15 eller e-mail info@skanderborgflytteservice.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os for flytning med møbellift

Vores møbellift kører på strøm i stedet for benzin, hvorfor liften ikke larmer eller forurener til glæde for såvel vores medarbejdere som kunder, naboer og forbipasserende ved flytningen.

Vil du sikre en hurtigere, problemfri og mere sikker flytning, så kontakt Skanderborg Flytteservice på telefon 86 57 21 15 allerede i dag.

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer: