RING GERNE 86 57 21 15

Behjælpelige Handyman

Vi hjælper dig med forskellige ting.

Handyman

​Vi yder altid en ekstra service for vores kunder, hvorfor vi også tilbyder vores ekspertise til alt det praktiske i forbindelse med en flytning.

Vi tilbyder nemlig en handyman, der kan være behjælpelig med alt fra nedtagning af lamper, mediestationer, billeder og gardiner til genmontering af møbler, opsætning af hårde hvidevarer og opsætning af persienner.

Vi kan tage os af alt, der skal skilles ad og pilles ned forud for flytningen, ligesom vi tager os af at sætte det hele op igen efter endt flytning.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 57 21 15 for mere information omkring vores handyman i forbindelse med en privat- eller erhvervsflytning.

Montering af hele kontorer:

Skanderborg Flytteservice har et indgående kendskab til de mest udbredte mærker inden for kontormøbler. Dette er afgørende for både nedtagning, pakning og opstilling, og det sikrer en effektiv og tidsbesparende arbejdsgang.

Ét af vore specialområder er montering af kontorer efter tegning, hvor vi opstiller kontorets eller hele den flyttede virksomheds inventar nøjagtigt i henhold til plantegninger udarbejdet af kunden. Det sikrer, at der kun mistes et minimum af virksomhedens medarbejderes tid i forbindelse med flytningen.

Varetager vi den komplette flytning af kontoret/virksomheden, kan man som medarbejder i princippet forlade skrivebordet på det gamle kontor og kort tid efter sætte sig ved det samme skrivebord på den nye adresse, fuldt monteret og opstillet nøjagtigt som ønsket.

Kontakt os på telefon 86 57 21 15 eller e-mail info@skanderborgflytteservice.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi er selvfølgelig en del af disse brancheorganisationer: